Työnhakija

Rekisteröidy! Anna työnantajan löytää sinut ja tarjota töitä!

Rekisteröidy palveluumme ja anna työnantajien löytää sinut tallentamiesi tietojen pohjalta. Rekisteröidyttyä voit hakea sivustolle avautuviin avoimiin työtehtäviin ilman, että täytät joka kerran samoja tietoja uudestaan. Pääset aktiivisesti päivittämään tietojasi ja saat käyttöösi CV:n jota voit hyödyntää myös muissa tarpeissasi. Työnantajat voivat hakea järjestelmäst?? juuri sinun osaamis- ja työkokemustaustaa omaavaa henkilöä. Erotut näin välittömästi joukosta ja prosessi työllistymisestäsi käynnistyy hetkessä.

Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta, toimi näin:
 1. Varaa riittävästi aikaa rekisteröityäksesi järjestelmään (n. 20 min.) Järjestelmässä on paljon tietokenttiä, joihin työnantajat odottavat vastauksia. Näiden tietojen perusteella työnantaja saa hyvän kuvan juuri sinun vahvuuksistasi ja erotut eduksesi muista hakijoista.
 2. Ennen rekisteröitymistäsi varaa vanha CV:si tai työ-, koulu- ja kurssitodistuksesi esille. Todistuksista saat helposti esiin tiedot joita voi olla hankala muistaa vuosien takaa. Rekisteröityessä on tallennettava vähintään yksi koulutus- tai työkokemustieto sekä tähdellä (*) merkityt kentät. Kirjautuessa myöhemmin järjestelmään voit lisätä työnhaun kannalta tärkeäksi kokemiasi tietoja ja avainsanoja.
 3. Rekisteröityminen on kaksivaiheinen tietoturvallisuussyistä. Ensimmäisen vaiheen jälkeen saat sähköpostiisi aktivointilinkin, jonka välityksellä pääset jatkamaan työnhaun kannalta tärkeiksi kokemiesi tietojen tallentamista.
 4. Suuri osa järjestelmään tallennettavista tiedoista on merkitty tähdellä (*). Tämä tarkoittaa sitä, että kyseiseen kenttään täytettävä tieto on pakollinen. Nämä ns. "pakkosyöttö –kentät" ovat minimivaatimus tiedoista, joiden avulla työnantajat voivat tehdä päätöksiä rekrytoinnin suhteen.
 5. Kiinnitä erityistä huomioita hakemaasi työnkuvaukseen sekä osaamistasi sekä työkokemustasi kuvaavien avainsanojen suhteen. Näiden tietokenttien avulla työnantajat voivat hakea juuri sinun vahvuuksiasi järjestelmästä. Harvoilla työnhakijoilla on sinun työkokemus- ja osaamistaustaa!
 6. InnoCV:ssä voit olla aktiivinen tai passiivinen työnhakija. Aktiivisena työnhakijana olet työnantajien suorittamissa hauissa löydettävissä. Passiivisena työnhakijana työnantajat eivät voi nähdä tietojasi. Voit itse päivittää kulloisenkin työnhakutilanteesi. Voit jättää hakemastasi työstä myös hakuvahdin.
 7. Innocv.fi:ssä tietosi ovat turvassa. Niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman lupaasi. Tallentamiasi tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin, eikä sinulle lähetetä mainoksia.Työnantaja

Hae työntekijöitä hakemusten sekä osaamis- ja työkokemustaustan perusteella!

Työnantaja kokeile palveluamme ilmaiseksi ennen ostopäätöksen tekemistä tai oman rekrytointiprosessin aloittamista. Palvelumme mahdollistaa tarvitsemasi henkilön välittömän rekrytoinnin ilman aikaa vievää hakuprosessia. Voit hakea aktiivisia työntekijöitä, jotka ovat valmiina aloittamaan työt vaikka heti huomenna. Voit myös valita sopivaksi katsomasi henkilön osalta, rekrytoitko henkilön suoraan yrityksesi työntekijäksi vai vuokraatko henkilön. Mikäli valitset vuokraus vaihtoehdon, palautamme kyseiseen työntekijähakuusi käyttämät maksulliset pisteet.

 1. Voit kokeilla hakua rekisteröitymättä järjestelmään. Kirjoita "Hakusanat" –kenttään avainsanoja työhakijan hakemista työtehtävistä, osaamisesta sekä aikaisemmasta työkokemuksesta. Hakukenttä ottaa huomioon myös työntekijän avointa kuvausta hakemastaan työstä. Voit valita myös paikkakuntia ja maakuntia minkä alueen hakemuksia haluat tarkastella.
 2. Rekisteröitymättä järjestelmään saat näkyviin kyseistä hakua vastaavien työnhakijoiden: ammattinimikkeen, toimialan, kuvauksen hakemastaan työstä, aiempien työkokemusten työtehtävät sekä työkokemusten pituudet. Lisäksi saat näkyviin työnhakijoiden työnhakua, osaamista ja työkokemusta kuvaavat avainsanat. Löytäessäsi hakuasi ja tarpeitasi vastaavien työnhakijoiden hakemuksia voit avata niitä rekisteröitymällä järjestelmään.
 3. Rekisteröitymällä innocv.fi:ssä voit valita parhaiten hakuasi vastaavien henkilöiden hakemuksia jatkaaksesi rekrytointiprosessiasi. Kaiken tallennetun tiedon näyttäminen ja yhteyden ottaminen ovat maksullista. Voit ostaa yksittäisiä hakemuksia kolmen tai kymmenen hakemuksen ryhmissä tarpeidesi mukaan. Voit myös liittyä kuukausiasiakkaaksi, jolloin saat rajoittamattoman oikeiden järjestelmän koko tietokantaan tai pelkästään joistain ammattiryhmistä muodostettuun työntekijäpooliin. Maksullisissa tuotteissa saat käyttöösi kaiken työnhakijan työhistoriastaan tallentaman tiedon. Tarkemmat tiedot maksullisista palveluista löytyvät sivuston "Hinnasto" otsakkeen takaa.
 4. Löytäessäsi avoimeen työtehtävääsi sopivan työntekijän voit valita rekrytoinnin ja vuokrauksen välillä. Voit esim. täyttää työtehtävän aluksi vuokratyöntekijällä ja palkata hänet myöhemmin oman yrityksesi työntekijäksi.
 5. Rekisteröidyttyäsi voit myös jättää avoimia työpaikkailmoituksia järjestelmään ja ottaa vastaan hakemuksia. Voit seuloa hakukoneella avoimeksi ilmoittamaasi tehtävään hakeneiden työntekijöiden hakemuksia ja selvittää nopeasti parhaiten hakuasi vastaavien hakemusten löytämistä. Voit myös jättää hakuvahdin hakemasi henkilön ominaisuudet täyttävästä hakemuksesta. Hakuvahti ilmoittaa heti sähköpostiisi tällaisen hakemuksen saapumisesta.
 6. Ota yhteyttä niin käydään läpi, miten palvelumme saataisiin räätälöityä juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi.