Inno-CV-palvelun tarkoitus, käyttöehdot ja vastuunrajaukset

Palvelun tarkoitus

Inno-CV.fi-sivuston tarkoituksena on auttaa työnhakijoita ja työntekijää tarvitsevia työnantajia (rekrytoijia) löytämään toisensa. Palvelu toimii myös henkilöstövuokraustoiminnan välineenä Sublog Oy:lle.

Työnantajat ja työntekijät antavat tietojaan palveluun vapaaehtoisesti ja ymmärtävät että ne ovat näkyvissä julkisessa verkkopalvelussa.
Halutessaan työntekijä voi valikoida työnantajat joille työntekijän tietoja luovutetaan.

Palvelu on maksullinen työnantajakäyttäjille silloin, kun he ostavat palvelun kautta maksullista tietoa. Ostettava tieto on hinnoiteltu käyttöpisteillä joita työnantajakäyttäjät ostavat verkkomaksulla tai laskua vastaan. Työnhakijakäyttäjälle palvelu on maksuton.
Sublog Oy ei palauta käyttäjätilillä olevia käyttöpisteitä niiden ostajalle rahana takaisin.

Käyttäjä sitoutuu:

 1. Olemaan tallentamatta, levittämättä, lähettämättä tai välittämättä mitään aineistoa, joka on lain ja/tai hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.
 2. Vastaamaan siitä, ettei tallenna, levitä, lähetä tai välitä tekijänoikeudella, tavaramerkkioikeudella tai muulla immateriaalioikeudella suojattua aineistoa ilman tekijän tai oikeudenhaltijan lupaa.
 3. Vastaamaan itse ja omalla kustannuksellaan palveluun tuottamaansa aineistoon liittyvistä riitaisuuksista ja niistä aiheutuvista kustannuksista ja korvauksista.
 4. Sublog Oy:llä ja palvelun ylläpitäjillä on oikeus mutta ei velvollisuutta tarkastaa, muuttaa tai kieltää sopimattomaksi katsomansa aineiston julkaiseminen.

Käyttäjällä ei ole oikeutta:

 1. Käyttää mitään palvelussa olevaa tietosisältöä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin henkilöstön rekrytointiin tai työpaikan hakemiseen.
 2. Kopioida palvelun sisältöä missään julkisesti näytettäväksi.
 3. Käyttää kaupallisesti hyödykseen palvelun sisältöä esimerkiksi myymällä sen sisältämiä tietoja.
 4. Tallentaa palveluun mitään tietoja toisen henkilön tai toisen yrityksen nimissä. Toisen identiteetillä toimiminen on rikoslain mukaan rangaistava teko vastaamaan itse ja omalla kustannuksellaan palveluun tuottamaansa aineistoon liittyvistä riitaisuuksista ja niistä aiheutuvista kustannuksista ja korvauksista.
 5. Halventaa tai loukata entisiä työnantajia tai kilpailevia yrityksiä tai muita kolmansia osapuolia.
 6. Markkinoida palvelussa, ilman erikseen siitä sopimatta, muuta kuin oman yrityksensä avoimia työpaikkoja.

Vastuunrajaukset:

 1. Sublog Oy tai palvelun ylläpitäjät eivät ole, eivätkä voi olla vastuussa käyttäjien palveluun tallennetusta virheellisestä, asiattomasta tai palvelun sääntöjen vastaisesta sisällöstä. Palvelun omistaja tai sen ylläpitäjät sitoutuvat kuitenkin poistamaan palvelusta kaiken kyseisenlaisen sisällön viivytyksettä sen tietoonsa saamisen jälkeen.
 2. Sublog Oy tai palvelun ylläpitäjät eivät ole, eivätkä voi olla vastuussa mistään käyttäjälle mahdollisesti aiheutuneesta suorasta tai epäsuorasta haitasta jota kohdan 1. mukaiset tilanteet voivat aiheuttaa.
 3. Sublog Oy tai palvelun ylläpitäjät eivät ole vastuussa käyttäjien palveluun tallennettujen tietojen varmistuksista vaan käyttäjät ovat itse vastuussa omien tietojensa varmistuksista palvelun ulkopuolella itse.
 4. Sublog Oy:llä tai palvelun ylläpitäjillä on oikeus keskeyttää tai lopettaa palvelu mistä tahansa syystä.


Kysymykset säännöistä ja käyttöehdoista pyydetään lähettämään palvelun yhteydenottolomakkeen kautta.