Rekisteröidy tai kirjaudu sisään hakeaksesi tätä työpaikkaa

Työpaikan tiedot

Työnimike
Logistikko - Tampere
Työn kuvaus
Asiakkaamme Tuomi Logistiikka etsii nyt oma-aloitteisia ja innostuneita logistikkoja varaston keräilyyn. Tampereen Lahdesjärven modernilla varastolla työskennellään 2-vuorossa aikavälillä 5:45-20:00.

Aiempi työkokemus on hyödyksi ja erityisesti arvostamme aluekeräilyn osaamista, sekä WMS-järjestelmän aiempaa käyttöä. Olet myös saattanut käyttää keräilyssä apuvälineitä kuten tablettia. Tehtävässä et tarvitse trukinajotaitoja. Työskentelytyyliltäsi olet itsenäinen ja vastuuta ottava, nautit myös työn fyysisestä ja liikkuvasta luonteesta. Sujahdat rentoon porukkaan hienosti tiimityötaitojen sekä positiivisen asenteen ansiosta.

Yrityksestä:

Tuomi Logistiikka on julkisomisteinen, in-house asemassa julkisella sektorilla toimiva pirkanmaalainen hankinta- ja logistiikkayhtiö. Muodostamme strategisia ja kestäviä kumppanuuksia sekä tuotamme taloudellista vaikuttavuutta asiakkaillemme hankinnan ja logistiikan asiantuntijuudella. Tuomi Logistiikalla työskentelee lähes 300 henkilöä ja liikevaihtomme on 119 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi!
 
Toimiala
Kuljetus ja varastointi
Työn tyyppi
Osa-aikatyö
Työn paikkakunta
Tampere
Työn kesto
Toistaiseksi
Työ alkaa
9.9.2021

Yrityksen tiedot

Yritys
Sublog Oy
Sublog Oy
Osoite
Kaivotie 23
70700 Kuopio

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö
Esa Heikkinen
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
+358400270800


Työpaikka ilmoitettu
7.9.2021